De geplande spreekuren zullen op een gewijzigde manier doorgang vinden. Vanwege de situatie omtrent het coronavirus werkt Stichting Rechtswinkel Over-Betuwe vanaf nu met een aanmeldsysteem.

Wij verzoeken u om een mail te sturen naar info@rechtswinkeloverbetuwe.nl indien u van plan bent om een spreekuur te bezoeken. Wij verzoeken u om bij uw bezoek 1,5 meter afstand te bewaren en om alleen naar het spreekuur te komen, tenzij u bij uw aanmelding aangeeft dat het in uw situatie noodzakelijk is dat iemand met u meekomt. U kunt zich aanmelden tot 14.00u op de dag dat het desbetreffende spreekuur plaatsvindt. Dit betekent concreet dat u zich tot 14.00u op 18 november kunt aanmelden voor het spreekuur dat die avond zal plaatsvinden.

Wanneer een spreekuur wegens het ontbreken van aanmeldingen helaas niet doorgaat, plaatsen wij hiervan een bericht op onze Facebookpagina. Dit betekent dat u de kans loopt dat onze medewerkers niet aanwezig zijn, indien u zich van tevoren niet heeft aangemeld. Het team van Rechtswinkel Over-Betuwe hoopt op deze aangepaste manier iedereen nog van gratis juridisch advies te kunnen voorzien. Wij hopen op uw begrip.

Wij zullen altijd een bericht plaatsen op Facebook en/of de website indien de situatie omtrent de spreekuren is gewijzigd als gevolg van de in acht te nemen maatregelen. Ten slotte kunt u altijd via info@rechtswinkeloverbetuwe.nl contact met ons opnemen.

Categorieën: Uncategorized